Over ons

RMI beschikt over specialisten op het gebied van dataprocessing, informatieanalyse en software-engineering. Dataprocessing vormt een belangrijk onderdeel binnen elk gegevensverwerkingsproces. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en expertise; onder andere op het gebied van databasemanagement (inrichten en beheren van databases) en op het gebied van wegingen, multivariate analyses, tabellen, grafieken en rapportages en dashboards.

Wij werken met gespecialiseerde softwarepakketten die speciaal zijn ontwikkeld voor het uitvoeren van marktonderzoek via diverse methoden van dataverzameling. Wij maken al jaren gebruik van deze pakketten en hebben inmiddels veel ervaring met de diverse methoden en combinaties van deze methoden.

MOA & RMIRMI is lid van de MarktOnderzoekAssociatie (MOA) en uiteraard conformeren wij ons aan de spelregels opgesteld door de MOA, de internationale richtlijnen opgesteld door ESOMAR en de Nederlandse wetgeving op het gebied van privacy. Deze regels bevatten onder andere specifieke richtlijnen op het gebied van beveiliging van (digitale) persoonsgegevens. Vanzelfsprekend hebben wij onze infrastructuur dusdanig ingericht dat wij deze beveiliging kunnen waarborgen en zelfs op diverse punten beter beveiligd hebben dan voorgeschreven.