Kluwer & RMI

Kluwer is uitgever van de NJ (Nederlandse Jurisprudentie), al sinds 1913 de belangrijkste bron van Jurisprudentie in Nederland. Verder heeft de Business Unit Legal van Kluwer zo’n 30 zuivere jurisprudentie-uitgaven en een groot aantal tijdschriften met jurisprudentierubrieken. Deze zijn online beschikbaar via de Kluwer Navigator (zoekmachine). RMI heeft op verzoek van Kluwer een grootschalig online onderzoek uitgevoerd onder gebruikers van de Kluwer Navigator. Daarnaast heeft een verdiepend kwalitatief onderzoek onder 12 gebruikers plaatsgevonden. De gebruikers zijn zeer tevreden over de Kluwer Navigator. Toch zijn er ook verbeterpunten. Verbeterpunten die ook toepasbaar zijn op de andere – niet-jurisprudentie – onderdelen van Kluwer Navigator.

Over Mark Ramaekers

Tags: , , , , ,